Ikigai Massage Praktijk in Overloon

Al meer dan 2000 jaar een begrip: Japanse massagesWelkom op onze website,  Ikigai Massage Praktijk Overloon


Massage is een cadeau voor jezelf!

Zeker geen overbodige luxe! 
Herken je dit: 
– mijn nek en schouders zitten vast 
– mijn hele lijf doet pijn 
– ik kan alleen nog piekeren 
– ik slaap slecht en word niet uitgerust wakker 
– ik ben gewoon zo moe, en veel last van hoofdpijn

Een massage brengt rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. 
Misschien is dit precies wat je nu nodig hebt.

U bent van harte welkom in mijn massagepraktijk in Overloon, een warme, sfeervolle plek tussen Venlo en Nijmegen, waar je heerlijk tot rust kunt komen.  

Aandacht, vertrouwen en respect staan hoog bij mij in het vaandel. De ontspanningsmassages hebben het doel je weer fris en vol energie door te laten gaan. Doordat ik verschillende massages aanbied, zit er altijd wel een massage bij die je aanspreekt.

Sabaaydi massage is wat mij betreft de koningin van de massages, omdat het zo diep doorwerkt en veel effect heeft op lichaam en geest en op de manier, van masseren.
Naast individuele massages geven wij ook Duo Massages 


Tip voor je kind

Is je zoontje of dochtertje onrustig, kan hij of zij slecht in slaap komen in deze verdrietige periode? Of komen deze klachten na een lange tijd? Het is belangrijk dat kinderen het verlies goed verwerken. Sta stil bij deze klachten en schenk aandacht aan je kind, er is namelijk iets aan te doen om de klachten te verminderen. Laat je kindje eens een ontspanningsmassage ervaren. Ontzettend fijn, een rustgevende massage speciaal voor kinderen, gegeven door Anja Broeren van Massagepraktijk Ikigai.


Voor alle massages is een cadeaubon verkrijgbaar, leuk om iemand mee te verrassen.
Afspraken kunnen zowel overdag, als ‘s avonds 

Heb ik je interesse gewekt, neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Anja Broeren

Frank v Bijnenstraat 22

5825 BP  Overloon

06-51572342
 

Beleid:
Het doel van Massagepraktijk Ikigai is er voor het geven van ontspanningsmassage. We streven naar een comfortabele en ontspannen omgeving. Massage wordt alleen gegeven zonder verdere seksuele intenties. We behouden ons het recht om een behandeling onmiddellijk te beëindigen als de cliënt ongepast of seksueel gedrag vertoont. Massage wordt gegeven met sheet draping, wat betekent dat alleen het deel van het lichaam dat wordt verwerkt, wordt blootgesteld. 

Uw onderbroek blijft u dragen